Άννα Φόνσου: Το μήνυμα για τον κορονοϊό

25/03/2020 | 13:14

 

 

H Άννα Φόνσου μέσα από τo Facebook και τον λογαριασμό «Το σπίτι του ηθοποιού» έστειλε το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα τόσο για την επιτήρηση της καραντίνας στο «Σπίτι του ηθοποιού» ενώ θα βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

«ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ ΜΟΥ ΦΊΛΟΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΊΝΟΝΤΑΙ. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΕΆΝ ΤΗΡΕΊΤΑΙ Η ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΞΆΛΛΟΥ ΑΥΤΌ ΚΆΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΜΟΥ ΕΥΗ ΦΛΩΡΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΦΊΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΗ ΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΊΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΈΡΓΟ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΘΈΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΚΥΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΕΩΝ, ΤΕΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΣΚΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΣΊΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΊΩΣΗ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΦΙΛΙΑ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ».

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα και “μπλόκαρε” όλη η Κανακάρη – Τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες – ΦΩΤΟ