Άννα Φόνσου: Το μήνυμα για τον κορονοϊό

 

 

H Άννα Φόνσου μέσα από τo Facebook και τον λογαριασμό «Το σπίτι του ηθοποιού» έστειλε το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα τόσο για την επιτήρηση της καραντίνας στο «Σπίτι του ηθοποιού» ενώ θα βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

«ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ ΜΟΥ ΦΊΛΟΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΊΝΟΝΤΑΙ. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΕΆΝ ΤΗΡΕΊΤΑΙ Η ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΞΆΛΛΟΥ ΑΥΤΌ ΚΆΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΜΟΥ ΕΥΗ ΦΛΩΡΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΦΊΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΗ ΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΊΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΈΡΓΟ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΘΈΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΚΥΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΕΩΝ, ΤΕΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΣΚΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΣΊΤΙΣΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΊΩΣΗ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΦΙΛΙΑ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

05|07|2020 | 12:51

Κέικ με γιαούρτι