Πάτρα: Μπλόκα της ΕΛΑΣ παντού από νωρίς το πρωϊ – 26 παραβάσεις βεβαιώθηκαν μέχρι τώρα

Από το πρωϊ στήθηκαν και πάλι τα μπλόκα της Αστυνομίας σε κεντρικά σημεία της Πάτρας. Η κίνηση , ωστόσο, πεζών και οχημάτων ήταν αισθητά περιορισμένη και λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου.

Πάντως, όπως πληροφορήθηκε το tempo24, μέχρι χθες βράδυ είχαν επιδοθεί 26 πρόστιμα σε παραβάτες που κινήθηκαν εκτός των σπιτιών τους χωρίς την σχετική βεβαίωση, ή βρέθηκαν σε άλλα σημεία από αυτά που ανέγραφαν στην αίτηση εξόδου.

Η ΕΛΑΣ με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές θα συνεχίσει καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας τα μπλόκα, τόσο σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, όσο και στις συνοικίες, αλλά και τις εθνικές οδούς.

Πλέον οι έλεγχοι είναι αυστηροί και ελέγχονται όλοι όσοι κινούνται εκτός των οικιών τους. Ενώ να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε η βεβαίωση που προσκομίζουν οι εργαζόμενοι πρέπει να φέρει και την σφαγίδα του εργοδότη για να είναι έγκυρη.

 

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ