Πάτρα: 23 “καμπάνες” μέχρι σήμερα για άσκοπη κυκλοφορία

23 πρόστιμα βεβαιώθηκαν μέχρι σήμερα στην Αχαΐα για άσκοπη κυκλοφορία. 

Επιβλήθηκαν σε  οδηγούς  οι οποίοι εντοπίστηκαν στη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων να κυκλοφορούν στους δρόμους της Πάτρας χωρίς να έχουν μαζί τους την απαραίτητη έγγραφη βεβαίωση μετάβασης ή την ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS για τη μετακίνησή τους σε κάποιον συγκεκριμένο προορισμό. Τα πρόστιμα είναι ύψους 150 ευρώ. 

Με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές στήνονται μπλόκα σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και έλεγχονται τόσο οι οδηγοί , όσο και οι πεζοί για τις βεβαιώσεις που διαθέτουν ώστε να βγουν από τα σπίτια τους.

Προχθες υπήρξε μια ανοχή ωστόσο θα επιδίδονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

Πάτρα: Από νωρίς το πρωϊ έστησε μπλόκα η ΕΛΑΣ για τους “παράνομους εξοδούχους” – Επιδόθηκαν 3 πρόστιμα χθες σε Πάτρα και Αίγιο ΦΩΤΟ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά