Κορονοϊός – Γερμανία: Νεκρός από ανακοπή συνταξιούχος γιατρός που βοηθούσε εθελοντικά

25/03/2020 | 23:15

Νεκρός από ανακοπή έπεσε κατά την ώρα της εργασίας του στη μάχη για τον κορονοϊό ένας γιατρός στην πόλη Χέρφονρτ της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, στη Γερμανία

Ο γιατρός, ο οποίος ήταν συνταξιούχος και είχε παρουσιαστεί τις προηγούμενες ημέρες εθελοντικά προκειμένου να βοηθήσει στην διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, όταν κατέρρευσε διαχειριζόταν επείγον περιστατικό στο νοσοκομείο της περιοχής.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν ασαφή.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απευθύνονται συνεχώς εκκλήσεις προς συνταξιούχους γιατρούς και νοσηλευτές, ακόμη και προς φοιτητές της Ιατρικής προκειμένου να συνεισφέρουν στην μάχη εναντίον του κορονοϊού, η οποία επιβαρύνει ιδιαίτερα το δημόσιο σύστημα υγείας.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος