Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση

24/03/2020 | 17:52

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η σταρ του ελληνικού θεάματος προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, ξετυλίγοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Ο μπαμπάς Ωνάσης έφερνε 20 άτομα από το Παρίσι. Μου μιλούσε όλο για την Κάλλας», είπε αρχικά. Για να προσθέσει: «Ο μικρός ήρθε σε ένα κέντρο στην Πεταλούδα, με μια παρέα 10 άτομα. Κάθισε στην πρώτη καρεκλά με κάλεσε στο τραπέζι, μου άνοιξε μια σαμπάνια. Μου είπε να φάμε μαζί την άλλη μέρα μαζί, του λέω ναι. Πηγαίναμε τρώγαμε τα ψάρια. Τον έβλεπα ότι είναι ερωτευμένος… Δεν ήθελε να ακούει για την Κάλλας, μιλούσε μόνο για τη μητέρα του».

Για να συμπληρώσει: «Μου έστελνε γράμματα, μου έλεγε ότι μόνο εγώ ήμουν καλύτερη. Συναντηθήκαμε άλλες τρεις φορές, αλλά δεν έγινε τίποτε».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραδέχτηκε ότι ο Σταύρος Νιάρχος τής έστελνε λίρες μέσα σε ένα κουτί από σπίρτα και της ζητούσε να πει τα τραγούδια που ήθελε. Μάλιστα, είπε πως δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους ο Αριστοτέλης Ωνάσης με το Σταύρο Νιάρχο.

«Ο Ωνάσης ήταν γλυκός, πολύ απλός. Ο Νιάρχος ήταν μόνος σε ένα τραπέζι….», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Κλασικό ρυζόγαλο
22/01/2026 | 17:24

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου