ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο τηλεκατάρτισης για τη και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (Covid-19)

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικότητας

Το ΕΡΕΙΣΜΑ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικότητας ανακοινώνει τα εξής: 

Στα πλαίσια  της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φορέων μας,   δημιουργήσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ  σεμινάριο τηλεκατάρτισης  που μπορούν να το παρακολουθήσουν  όλοι οι συμπολίτες μας και αφορά την μεθοδολογία και  τις ορθές πρακτικές για την  αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19)  καθώς και των δυσμενών συνεπειών του σε όλες τις πτυχές της  προσωπικής, της επαγγελματικής, της οικονομικής   και της  κοινωνική ζωής των συμπολιτών μας.

Στόχος  και σκοπός του σεμιναρίου είναι να  προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την  ασφαλή διαχείριση των χημικών καθαριστικών,  τις ασφαλείς πρακτικές ατομικής υγιεινής, καθαρισμού και απολύμανσης καθώς και την  ορθή χρησιμοποίηση των απαραιτήτων κατά περίπτωση  μέσων και ειδών  ατομικής προστασίας, για την αποφυγή της περαιτέρω διάδοσης του Κορωνοϊού (Covid-19) και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι :  Ορθή Υγιεινή- Πρακτική Καθαρισμού Απολύμανσης & Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας  Έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

Η διάρκεια του είναι (2) δύο ώρες (17:00-19:00) και το αναλυτικό του πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναγνώριση Επικινδυνότητας Χημικών, Καθαριστικών - Σήμανση Ασφαλείας.
Ασφαλής Διαχείριση Χημικών Καθαριστικών.
Ατομική Υγιεινή (στο χώρο εργασίας, εντός & εκτός οικίας, μετακίνηση) Καθαρισμός – Απολύμανση.
Ορθή Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας (μάσκα, γάντια, ποδιά, γυαλιά προστασίας, υποδήματα)

Εισηγητής σεμιναρίου είναι ο κ Πέτρος Σκανδάμης, Χημικός, Σύμβουλος Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας, Περιβαλλοντολόγος.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ στο κανάλι μας στο Youtube την Πέμπτη 26/03/2020 και ώρα 17:00 -19:00.

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε και προωθήσετε   την παραπάνω  ενέργεια μας στα ενημερωτικά σας μέσα, προκειμένου να ενημερωθούν οι αναγνώστες σας και  να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το σεμινάριο τηλεκατάρτισης στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, αυτές τις δύσκολες για όλους μας ημέρες και ώρες.

 

Η είσοδος στο κανάλι του YouTube θα πραγματοποιηθεί μέσω συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας https://ereismakek.gr/orthi-ygieini-enanti-koronoiou

 

Το πρόγραμμα θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε LIVE ΔΩΡΕΑΝ από το κανάλι  [youtube]   του   [logo elearning]

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και να ξεπεραστεί  όσο το δυνατόν γρηγορότερα η σημερινή απειλή και θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το σκοπό αυτό.

 

Στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση/πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

ΕΡΕΙΣΜΑ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικότητας

Καποδιστρίου 96-98, 262 24 - Πάτρα, Τηλ: 2610315495  Fax: 2610315498