Πάτρα: Αύριο ο επαναπατρισμός Ιταλών που βρίσκονται στην Ελλάδα

Την Παρασκευή  27/03/2020 και ώρα 17.00 μ.μ. θα γίνει επαναπατρισμός των Ιταλών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.
Ο επαναπατρισμός θα γίνει με το πλοίο Μ/V Cruise Olympia (Grimaldi Lines) και ώρα 17.00 μ.μ. από Πάτρα για Ανκόνα. 

Να θυμίσουμε, ότι στο λιμάνι της Πάτρας κατέπλευσε την Κυριακή το βράδυ το πλοίο «Cruise Olympia» των Μινωικών Γραμμών στο οποίο επέβαιναν 244 Ελληνες, οι οποίοι θα μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ακολουθώντας αυστηρά όλα τα προληπτικά μέτρα και σεβόμενοι τις κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, των αρμόδιων φορέων και της εταιρείας.

Ο συνολικός αριθμός των επαναπατριζόμενων Ελλήνων που διακινήθηκαν ήταν 244 και 45 Ι.Χ. αυτοκίνητα, εκ των οποίων 137 επιβάτες και 25 Ι.Χ. αυτοκίνητα αποβιβάστηκαν στην Ηγουμενίτσα και 107 επιβάτες και 20 Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Πάτρα.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί στον Κώστα Πελετίδη