Κορωνοϊός: Ο ΠΑΟΚ διαθέτει το «Παλατάκι» στην Πολιτεία

24/03/2020 | 11:04

 

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο του και συντάσσεται στη μάχη κατά της εξάπλωσης του COVID-19, διαθέτοντας στην Πολιτεία τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας.

Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα