Γιατί δεν βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί

23/03/2020 | 13:26

Διακριτικά έχουν αποσυρθεί εάν έχετε παρατηρήσει αυτές τις ημέρες οι εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι τεχνοκράτες οπότε το επικοινωνιακό χάρισμα δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από το Μαξίμου να μην πολυβγαίνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρασπονδία που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Άλλωστε από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού βγαίνουν προς τα έξω συγκεκριμένα πρόσωπα και μόνο, όπως είναι για παράδειγμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)