Γιατί δεν βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί

23/03/2020 | 13:26

Διακριτικά έχουν αποσυρθεί εάν έχετε παρατηρήσει αυτές τις ημέρες οι εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι τεχνοκράτες οπότε το επικοινωνιακό χάρισμα δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από το Μαξίμου να μην πολυβγαίνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρασπονδία που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Άλλωστε από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού βγαίνουν προς τα έξω συγκεκριμένα πρόσωπα και μόνο, όπως είναι για παράδειγμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη