Masterchef: Στον "αέρα" ο τελικός λόγω του κορονοϊού

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star έχει "χτυπηθεί" από τον κορονοϊό. Τα επεισόδια του MasterChef 4, που προβάλλονται τις τελευταίες ημέρες στο Star, έχουν γυριστεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα πριν την παγκόσμια διασπορά του κορονοϊού και πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας.

Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, με την παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζόμενων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του MasterChef 4.

Λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊου θα μειωθούν τα επεισόδια που προβάλλονται κάθε εβδομάδα στο Star, καθώς προέχει η προστασία των εργαζομένων του καναλιού.

Η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι. Η όλη κατάσταση έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς υπολείπονται αρκετά επεισόδια για την ολοκλήρωση μέχρι τον τελικό, ενώ το χρονοδιάγραμμα δεν υφίσταται πια. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με το TV Έθνος ότι πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως αν θα υπάρξει συνέχεια στο πρόγραμμα ίσως το καλοκαίρι ή αν ο νικητής θα προκύψει από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του στο παιχνίδι.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει λόγω των εξελίξεων να "παγώσει" ο διαγωνισμός. Οι φιναλίστ αυτή τη στιγμή είναι έξι, η Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Τζον Λέβι Ριάνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού.