Μαρία Σολωμού: Σκληρή απάντηση σε όσους την “έκραξαν” που βγήκε από το σπίτι!

 

Μια ανάρτησή της στα social media ξέσπασε θύελλα από σχόλια και τώρα η Μαρία Σολωμού απάντησε σε όσους την «έκραξαν» επειδή έκανε μια βόλτα με το ποδήλατό της. Η γνωστή ηθοποιός από την αρχή συμμορφώθηκε στο «μένουμε σπίτι» και βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα, στο σπίτι της, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, μέσα στην ημέρα, η ίδια θα πρέπει να βγάλει έστω και για λίγο το σκύλο της βόλτα, αλλά και να κάνει κάποιες απαραίτητες δουλειές, μιας και πια ζει μόνη στο σπίτι. Έτσι, αυτές τις μέρες, πήρε το ποδήλατό της και έκανε τη μοναχική βόλτα της. Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχα τ´ ονειρό μου, το ποδήλατο μου… Ένα μικρούλι σπαστό ποδηλατάκι, αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια… πόσες βόλτες, ποσά πάνω κάτω… πόσες κουβέντες… γιατί του μιλάω κιόλας… η ώρα η δίκη μου, την ώρα που πέφτει ο ήλιος, εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω … είχα να το πιάσω από πέρσι… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Αυτήν την ανάρτησή της όμως, ακολούθησαν ποικίλα σχόλια με πολλούς να την «κατηγορούν» που δεν μένει σπίτι εν μέσω καραντίνας.

Η Μαρία Σολωμού, όμως, με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα απάντησε στα σχόλια λέγοντας: «Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε στο σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ