Λιμάνι Πάτρας: Έρχεται το βράδυ πλοίο με 107 Έλληνες από την Ιταλία - Αυτό είναι το ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

 

Στο λιμάνι της Πάτρας αναμένεται να φθάσει σήμερα, περίπου στις 8 το βράδυ, το πλοίο «Cruise Olympia» από την Ανκόνα που μεταφέρει περισσότερους από 247 Έλληνες που ζούν ή φοιτούν στην Ιταλία.

Το καράβι έφυγε από το λιμάνι της Ανκόνα με 4ωρη περίπου καθυστέρηση, όπως γράψαμε νωρίτερα, (επρόκετιο να αποπλεύσει στις 5.30 το απόγευμα και έφυγγε κατά τις 10 το βράδυ) .

Οι επιβάτες του πλοίου, έχουν ήδη καταγραφεί πό τις Αρχές και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους.

Πολλοί θα έλθουν με τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο, αρκετοί δεν έχουν μέσο μετακίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, από τα 244 άτομα, οι 137 κατεβαίνουν Ηγουμενίτσα και οι υπόλοιποι 107 κατεβαίνουν στο Λιμάνι της Πάτρας, σην πλειοψηφία τους φοιτητές. 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Τέσσερα είναι τα άτομα που έχουν δηλώσει ότι θα μείνουν στην Πάτρα. Για αυτούς το σχέδιο του ΟΛΠΑ προβλέπει, μεταφορά στο σπίτι τους με όχημα, στο οποίο θα βρίσκεται μόνο ο οδηγός και ένας, ένας από τα άτομα. 

Επίσης, το σχέδιο προβλέπει τη μεταφορά των υπολοίπων για Αθήνα με δύο πούλμαν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει προβλεθεί να καλυφθεί η μισή χωρητικότητα των πούλμαν. 


Λιμάνι Πάτρας: Ερχεται το βράδυ πλοίο με 400 έλληνες από Ιταλία - Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να τους παραλάβουν - Ανακοίνωση του σωματείου

 

Διαβάστε επίσης