To beauty item που θα σε προστατεύσει από τον κορονοϊό

 

Η διάσημη δερματολόγος Mona Gohara αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι υπάρχει ένα beauty προϊόν που μπορεί να μας προστατεύσει από τον κορωνοϊο.

Σύμφωνα λοιπόν με την Dr. Mona Gohara, το face mist αποτελεί ένα κορυφαίο hack για την αποτροπή της μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό, καθώς με βάση όσα της είπε φίλος της ανοσιολόγος, ο συγκεκριμένος ιός έχει λίγες πιθανότητες να πολλαπλασιαστεί και να μεταδοθεί όταν βρίσκεται σε περιβάλλον με υγρασία.

Σε επικοινωνία που είχε το Popsugar με την Dr. Mona Gohara, η ίδια εξήγησε ότι όταν υπάρχει ξηρότητα στο στις επιφάνειες του βλεννογόνου, τότε αυτές είναι πιο ευάλωτες στις λοιμώξεις. Για το λόγο αυτό προτείνει ως έξτρα λύση την ενυδάτωση της ρινικής διόδου, ωστόσο τονίζει ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το πλύσιμο των χεριών που είναι απαραίτητο.

 

 

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ