Ανδρέας Γεωργίου για τον κορoνοϊό: «Είναι στιγμές που φοβάμαι, με πιάνει πανικός…»

 

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Η αλήθεια για τον κορωνοϊό».

Ο γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω του φονικού ιού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, ενώ αποκάλυψε πώς και για τον ίδιο υπάρχουν στιγμές που φοβάται, όμως είναι αισιόδοξος πώς τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο μέλλον.

«Εμείς είμαστε σε καραντίνα από το περασμένο Σαββατοκύριακο, αν και σε εταιρεία παραγωγής είχαμε πει από την περασμένη εβδομάδα να το ξεκινήσουμε γιατί έχουμε ηθοποιούς που πηγαινοέρχονται για τα γυρίσματα. Οπότε θεωρήσαμε ότι είναι σωστό να κάτσουμε σπίτι για κάποιες μέρες μέχρι να εξελιχθεί η κατάσταση, αν και κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Και δεν σας κρύβω ότι και εγώ προσωπικά είναι στιγμές που φοβάμαι, με πιάνει πανικός. Όλος ο κόσμος είναι σε αυτή την ψυχολογία…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Υπάρχουν επεισόδια που πρέπει να φύγουν από το μοντάζ και ασχολούμαι με αυτό όσο είμαι στο σπίτι. Βέβαια τελειώνουν τα επεισόδια. Εμείς επιλέξαμε να πάμε σε μονά επεισόδια, σε συνεννόηση με το κανάλι, ώστε να κρατήσουμε περισσότερο…».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Επειδή ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της δουλειάς, κρατάω απόσταση από την οικογένειά μου. Χθες για παράδειγμα με επισκέφτηκε ο αδερφός μου για να μου φέρει τα πορτοκάλια, τον κράτησα έξω από την πόρτα και μιλήσαμε για πέντε λεπτά με αυτό τον τρόπο…».

Διαβάστε επίσης