Πάτρα: Με 5 άτομα τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας - Σκέψεις για αναστολή δρομολογίων

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Επισταμένα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη διάδοσης του κορονοϊού εφαρμόζει η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, για την προστασία εργαζομένων και επιβατικού κοινού, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες τα λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα ταξιδεύουν με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 5! Στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην κίνηση του επιβατικού κοινού. Σημαντική μείωση καταγράφεται και στα τοπικά δρομολόγια, όπως Αίγιο, Κάτω Αχαϊα, Βάρδα και Πύργο.

Σήμερα, από και προς Αθήνα θα γίνουν μόλις 10 δρομολόγια αρνητικό ρεκόρ 50ετίας για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, 8 θα είναι τα δρομολόγια από προς Αίγιο, δύο λεωφορεία θα κινηθούν από και προς Θεσσαλονίκη και Πύργο ενώ κόπηκε πλήρως το δρομολόγιο από και προς Καλάβρυτα.

Καμπανάκι για τη συνέχιση εκτέλεσης του μεταφορικού έργου, χτυπά ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος, καθώς όπως επισημαίνει το επόμενο διάστημα θα η Διοίκηση θα κληθεί να πάρει σημαντικές απόφάσεις ακόμα και για αναστολή των δρομολογίων, λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Στο πλαίσιο των μέτρων γίνονται συνεχείς απολυμάνσεις απολυμάνσεις στα λεωφορεία, ειδικές ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρχει άμεση επαφή με τον οδηγό, γάντια και ταξινόμηση των ταξιδιωτών ανά δεύτερη θέση.

Η ίδια εικόνα και στο Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, όπου τα λεωφορεία κινούνται πλέον σε καθημερινή βάση με άτομα που μετρώνται στη παλάμη του ενός χεριού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης