Ανήσυχοι οι ντελιβεράδες: Θα γίνουμε διανομείς κορονοϊού αντί τροφίμων

20/03/2020 | 09:22

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διανομείς εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού μίλησε στο MEGA ο διανομέας Βασίλης Κεφαλάς.

Ο κ. Κεφαλάς έκανε έκκληση στους οδηγούς του επαγγέλματος και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι. «Είναι τρομερά επικίνδυνο, θα γίνουν θανατηφόρα δυστυχήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, ο κ. Κεφαλάς τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού αντιμετωπίζουν «την απειλή των κορονοϊών» και με αυτό εννοούσε το θανατηφόρο ιό αφενός και αφετέρου τον «εργοδοτικό κορονοϊό».

Ακόμα κατήγγειλε τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στον κλάδο εργασίας του, καθώς δεν δίνονται καν ατομικά αντισηπτικά και μάσκες στους εργαζομένους.

«Μπορεί να γίνουμε διανομείς του κορονοϊού αντί για διανομείς τροφίμων», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «με αφορμή τον κορονοϊό καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της