Κορονοϊός: Ελεύθερα e-books και audio books από εκδοτικούς οίκους

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Καιρός καραντίνας και τέσσερις εκδοτικοί οίκοι αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν e-books και audio books στους αναγνώστες, συμβάλλοντας στην όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση όλων.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν δωρεάν τέσσερα σημαντικά audio books με τη φωνή των συγγραφέων τους: Αλκη Ζέη, Κώστα Ακριβό, Σοφία Νικολαΐδου και Πέτρο Τατσόπουλο. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούν τα βιβλία όση ώρα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού, κάνοντας την καθημερινότητά τους λίγο πιο ευχάριστη.

Οι εκδόσεις Πατάκη τώρα, προσφέρουν 23 ελεύθερα audio books παραμύθια για τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους από την ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της τα διαβάζουν φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.

Οι εκδόσεις Μαλλιάρης - Παιδεία θέλοντας να κάνουν πιο ευχάριστη και δημιουργική την παραμονή μας στο σπίτι προσφέρουν δωρεάν εννέα βιβλία, σε ηλεκτρονική μορφή pdf. Πρόκειται για βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, που μπορείτε να διαβάσετε στο site τους με ένα κλικ, επιλέγοντας τον τίτλο που σας ενδιαφέρει.

Τέλος, οι εκδόσεις Καστανιώτη, επειδή γνωρίζουν πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά και όχι μόνο, προσφέρουν δωρεάν δύο βιβλία για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για τις ημέρες που τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά. Πρόκειται για τα βιβλία: «365 μέρες χωρίς τηλεόραση - Δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας» και «Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας».