Αίσχος: Μετέτρεψαν το προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου σε υπαίθριο μπαρ ΦΩΤΟ

“Έλεος Συνέλληνες! Λίγες μόνον ημέρες μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων από το Υπουργείο, λιγότερες ακόμη από την απαγόρευση του Δήμου Αγρινίου για την απαγόρευση συγκέντρωσης στους αύλειους χώρους των σχολικών κτιρίων, κάποιοι, αφού δε λειτουργούν ούτε οι πρωινές ούτε οι απογευματινές βάρδιες και αφού δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε… καφετέριες, αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ιδιότυπα καφέ και μπαρ τα σχολικά προαύλεια!!

Και σαν να μην έφταναν τα άδεια μπουκάλια μπίρας και αναψυκτικών, τα λογής αποτσίγαρα και ο κίνδυνος της δημόσιας υγείας…είπαν να διασκεδάσουν “σπάζοντάς” τα κυριολεκτικά”! ανέφερε η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου Βησσαρία Ζορμπά. 

Αίσχος: Μετέτρεψαν το προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου σε υπαίθριο μπαρ ΦΩΤΟ

https://sinidisi.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης