Πάτρα: Αναστολή λειτουργίας του Λυκείου των Ελληνίδων

ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας για το διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης (Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/ΓΠ.οικ. 16838/2020 - ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020- Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολικών μονάδων, ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020)

Με βάση την παραπάνω απόφαση το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών αναστέλλει όλες τις εκπαιδευτικές του λειτουργίες έως τις 24 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό η γραμματεία του ΛτΕ Πατρών θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-20:00, για τη διεκπεραίωση διοικητικών, διαδικαστικών και λογιστικών ζητημάτων. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για προσαρμογή σε κάθε νεότερη μελλοντική κυβερνητική απόφαση.

Κατανοώντας πλήρως την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα δεδομένα σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19, το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών θέτει σε προτεραιότητα την δημόσια υγεία και την προστασία της υγείας των μαθητών και των μελών του. Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του ΛτΕ Πατρών, θα κριθεί μελλοντικά από το ΔΣ, κατόπιν σφαιρικής εξέτασης των δεδομένων που θα έχουν διαμορφωθεί. Επιπρόσθετα, ατομικά ο καθένας μας θα πρέπει να συναισθανθεί την ευθύνη του απέναντι στην δημόσια υγεία και να φροντίζει για την προσωπική υγιεινή αλλά και να προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες.

Σχετικές ανακοινώσεις και οδηγίες
μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (https://www.moh.gov.gr/) Υγείας αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/)
Καλή δύναμη και υγεία σε όλους!!!
 

Διαβάστε επίσης