Δεν αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η ΔΟΕ

17/03/2020 | 20:46

 

Σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του προέδρου και μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστηκε να συνεχιστεί η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι -για την ώρα- δεν αναβάλλονται.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη είναι προγραμματισμένοι για τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει στην αναβολή μεγάλων αθλητικών γεγονότων όπως είναι είναι το Euro 2020 και το Κόπα Αμέρικα, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού η ΔΟΕ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εξαντλώντας όλα τα περιθώρια για την τέλεση των αγώνων στο Τόκιο.

Στην σημερινή (17/3) τηλεδιάσκεψη της ΔΟΕ αποφασίστηκε να μην ληφθούν δραστικά μέτρα παρά την επέλαση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο.

«Η ΔΟΕ παραμένει αφοσιωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τέσσερις μήνες πριν την έναρξη τους δεν υπάρχει στην παρούσα φάση η ανάγκη για δραστικά μέτρα. Η ΔΟΕ ενθαρρύνει όλους τους αθλητές να συνεχίζουν να προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο