ΑΕΚ: Έριξε... άκυρο σε Μάλαγα και Γαλατασαράι ο Καρέρα

 

 

Την αφοσίωσή του στην ΑΕΚ έδειξε εμπράκτως ο Μάσιμο Καρέρα.

Ως γνωστόν ο Ιταλός προπονητής έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της «Ένωσης», κι έτσι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών ο 50χρονος τεχνικός δέχτηκε κρούση από δύο ομάδες του εξωτερικού, αποφασίζοντας να αγνοήσει το ενδιαφέρον που υπήρξε για το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάλαγα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ» έκανε μία διερευνητική κρούση στον προπονητή της ΑΕΚ, αλλά εισέπραξε από αυτόν αρνητική απάντηση. 

Την ίδια τύχη είχε και το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, η οποία επίσης προσέγγισε τον Καρέρα.

Σύμφωνα με το σάιτ «aek365» πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κορυφαίος σκάουτερ του τουρκικού συλλόγου ζήτησε συνάντηση με τον Ιταλό κόουτς, αλλά η απάντησή του ήταν απόλυτα ξεκάθαρη. 

«Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και δεν έχω λόγο να συναντηθώ με εκπρόσωπο άλλης ομάδας», φέρεται να διεμήνυσε στον άνθρωπο της «τσιμ μπομ» ο Καρέρα. 

Κάπως έτσι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ κι ο σκάουτ της τουρκικής ομάδας απλώς παρακολούθησε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Ιταλό τεχνικό να μη μαθαίνει ποτέ αν επρόκειτο για μία φιλολογική προσέγγιση ή αν είχε όντως σκοπό η Γαλατάσαραϊ να του καταθέσει επίσημη πρόταση.

Διαβάστε επίσης