Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

16/03/2020 | 08:39

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην οικογένεια του ΕΚΑΒ ανακοίνωσε, μέσω Facebook, η ομάδα diasostis.com. Πρόκειται για διασώστη του ΕΚΑΒ της κεντρικής υπηρεσίας Αθηνών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Η σχετική ενημέρωση έγινε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση.

“Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση” τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, στο Facebook, οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

707935_cae90ff8a8-b483062bc7af5470.jpg

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου