"Beastie Boys Story" :Το ντοκιμαντέρ για τα 40 χρόνια φιλίας πίσω από τη μουσική

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Apple TV+

 

Το ντοκιμαντέρ "Beastie Boys Story" που προσφέρει μια πιο προσωπική ματιά στο αμερικανικό hip hop συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη, θα προβληθεί στην Apple TV+.
 

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθεσίας του Spike Jonze, αρχικά είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο  Φεστιβάλ SXSW στο Ώστιν του Τέξας, το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού.
 
Η ταινία "The Beastie Boys Story" δεν είναι απλά μία μουσική ιστορία. Το ντοκιμαντέρ του Jonze είναι μια "ζωντανή εμπειρία" με τα εν ζωή μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Adam "Ad-Rock" Horovitz και Michael "Mike D" Diamond να μιλούν για την ιστορία τους επί σκηνής, καθώς προβάλλονται ζωντανά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα τους σε μεγάλη οθόνη πίσω τους.
 
Ο Jonze είναι ένας μακροχρόνιος φίλος και συνεργάτης του συγκροτήματος, έχει σκηνοθετήσει πολλά από τα μουσικά τους βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του "Sabotage".
 
Το τρέιλερ της ταινία "The Beastie Boys Story" που καλύπτει 40 χρόνια μουσικής και φιλίας, δείχνει τους Horovitz και Diamond να κοιτάζουν πίσω στις πρώτες μέρες του γκρουπ μέσα από παλιά στιγμιότυπα, προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο και φυσικά τις ιστορίες πίσω από τη μουσική. Είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για το συγκρότημα, μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους Adam Yauch από καρκίνο σε ηλικία 47 ετών το 2012.
 
Στις 2 Απριλίου, ημέρα που συμπληρώνονται 26 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, το ντοκιμαντέρ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα, στην Apple TV+. 

Διαβάστε επίσης