Αναστολή λειτουργίας του «Σταύρος Νιάρχος» και του «Golden Hall»

 

Αναστέλλουν τη λειτουργία τους το «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και το εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι.

Οι αποφάσεις για το κλείσιμό τους προέκυψαν στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του «ΚΠΙΣΝ» «σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις)  για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020. Στο πλαίσιο αυτό, ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ και οι παιδικές χαρές στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα παραμείνουν κλειστά. Επιπλέον, δεν θα λειτουργεί η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.

Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια Υπουργεία».

Σε ό,τι αφορά το «Golden Hall» στη σχετική ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας αναφέρεται ότι «κρούσμα φέρεται να είχε επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο. Αμεση προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών στα εμπορικά κέντρα μας. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε στην εκκένωση του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου "Golden Hall". Σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές θα σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις μας και σε όλα τα εμπορικά κέντρα». 

Διαβάστε επίσης