Κορονοϊός – Πάτρα: Έτοιμη η κλινική στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για την υποδοχή κρουσμάτων – Ανακοίνωση της διοίκησης για το χρόνο “ρεκόρ” εν μέσω γενικής εφημερίας

 

Η Διοίκηση του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο προσωπικό  που μέσα σε διάστημα πέντε ωρών, και εν μέσω γενικής εφημερίας, κατόρθωσε να υλοποιήσει πλήρως το Επιχειρησιακό Σχέδιο προετοιμασίας για την υποδοχή ασθενών με SARS-Covid-19.

“Το προσωπικό όλων των βαθμίδων ενεργώντας με ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό προέβη στην εκκένωση του δευτέρου ορόφου του 2ορόφου κτιρίου και την ετοιμασία του προκειμένου με ασφάλεια να μπορούν να νοσηλευτούν ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον ιό. Αυτό επετεύχθη με την πλήρη μετακίνηση 5 κλινικών στις δομές του πολυορόφου. Όλες οι ενέργειες έγιναν με την μικρότερη δυνατή όχληση των μεταφερόμενων ασθενών και διασφαλίζοντας την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους ασθενείς και τους συνοδούς τους για την κατανόηση που επέδειξαν”, αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου. 

Πάτρα – Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”: Τοποθετήθηκαν οικίσκοι για την υποδοχή κρουσμάτων κορονοϊού – 5 ύποπτα κρούσματα στο νοσηλευτήριο ΦΩΤΟ

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο