Κορονοϊός - Αχαΐα: Ευτυχώς και καλά νεά! Όλα καλά με τον ιατρό που εξέτασε τον 66χρονο με κορονοϊό - Από Δευτέρα στο ιατρείο του - Τί είπε στο tempo24

 

Ευτυχώς και καλά νέα, υπό τη βαριά σκιά του κορονοϊού που "πήρε" ήδη έναν άνθρωπο στην Πάτρα, ενώ τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς. 

Το tempo24 μίλησε με τον επιστήμονα που εξέτασε τον 66χρονο επαγγελματία από την Κάτω Αχαΐα, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με κορονοϊό σε κρίσιμη κατάσταση. 

Όπως μας είπε, οι μέρες της καραντίνας πέρασαν χωρίς ο ίδιος ή κάποιο μέλος του στενού του περιβάλλοντος να έχουν νοσήσει. Εξαιρετικά ενθαρρυντικό και αισιόδοξο γεγονός, τόσο για την περιοχή της Κάτω Αχαΐας όπου πρόκειται για μικρή κοινωνία θορυβημένη και δικαίως με όσα συμβαίνουν τελευταία, αλλά για την ευρύτερη περιοχή καθώς ο φόβος και ο πανικός δηλητηριάζει την καθημερινότητα των πολιτών. 

Όλα καλά με τον ιατρό, ο οποίος όπως μας είπε, από τη Δευτέρα θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του με όλα τα μέτρα φυσικά που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις και γνωρίζουν φυσικά 

πρώτα απ όλα οι επιστήμονες. Ας ελπίσουμε να πάνε καλά τα πράγματα και με τον 66χρονο που δίνει τη δική του μάχη. 

Διαβάστε επίσης