Πάτρα: Αναστέλλονται οι δράσεις της Κοινο_Τοπίας

16/03/2020 | 11:37

 

Λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αναστέλλονται όλες οι λειτουργίες της Κοινο_Τοπίας που απαιτούν αυτοπρόσωπη παρουσία μέχρι νεωτέρας καθώς και όλες οι προγραμματισμένες δράσεις του προσεχούς χρονικού διαστήματος.

Για την εξυπηρέτηση μόνο επειγόντων θεμάτων θα λειτουργεί η γραμματεία της οργάνωσης 11-2μμ κάθε Τετάρτη στο νέο πολυχώρο (Καραϊσκάκη 153, ισόγειο). 

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2615.002009, στο [email protected], στο fb και στο www.koinotopia.gr

“Ευχόμενοι σύντομα να λήξει η παγκόσμια περιπέτεια που βιώνουμε προτρέπουμε σε ψυχραιμία και εφαρμογή των οδηγιών που δίνονται για το καλό όλων μας και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που είναι πιο ευάλωτοι και πρέπει να τους προστατεύσουμε πάση θυσία σύμφωνα με το αξιακό μας σύστημα”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)