Κορονοϊός-ΠΠΝΠ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο διασωληνωμένος από την Δυτική Αχαΐα-Τρεις νοσηλευόμενοι με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας

20 άτομα νοσηλεύονται

 

Είκοσι άτομα με κορονοϊό νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Χαράλαμπο Γώγο ο ένας εξ αυτών είναι διασωληνωμένος και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο tempo24.news ακόμη τρία περιστατικά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση αντιμετωπίζοντας βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ η κατάσταση των υπολοίπων είναι καλύτερη με ήπια συμπτώματα.
Υπενθυμίζεται οτι ο διασωληνωμένος ασθενής, όπως από χθες έγραψε το tempo24.news, είναι επαγγελματίας από την Δυτική Αχαΐα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, δυστυχώς στις 3.15 τα ξημερώματα πέθανε ο 67χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, ο οποίος είχε προσβληθεί απο κορονοϊο, μετά απο πολυήμερη νοσηλεία.

Είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. 

O Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ήταν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σπηλιόπουλου. Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ζούσε στην Αμαλιάδα. 

Εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.

Είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ. Ενα ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα έναν πληθυσμό 56 ατόμων θετικών στον κορoνοϊό και την πρώτη μεγάλη δέσμη μέτρων στη Δυτική Ελλάδα.

Πάτρα: Έχασε την μάχη ο 67χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου - Το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα