Καιρός: Αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις

Άνοδος της θερμοκρασίας

 

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης