Νοσοκομείο Ρίου: Διασωληνώθηκε ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο, σύμφωνα με πληροορίες του tempo24.news, μεταφέρθηκε διασωληνωμένο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Πρόκειται για 64χρονο που νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, με πνευμονία.

Tην ίδια ώρα “μάχη” για την ζωή του δίνει, πλέον,  ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσοκομείου στο Ρίο και ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται μέλη της επιτροπής λοιμώξεων του Υπουργείου Υγείας, ο 66χρονος εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Ο 66χρονος ήταν το 9ο κρούσμα στη χώρα και είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, με οργανωμένη εκδρομή.

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)