Η αστυνομία στο Λονδίνο σκότωσε έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρια

09/03/2020 | 14:02

 

Ένας άνδρας οπλισμένος με δύο μαχαίρια σκοτώθηκε από την αστυνομία χθες Κυριακή το βράδυ στο κέντρο του Λονδίνου, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ, η οποία δεν θεωρεί ότι το περιστατικό αυτό έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην συνοικία του Ουέστμινστερ γύρω στις 23:30 τοπική ώρα (01:30 ώρα Ελλάδος) εντόπισαν έναν άνδρα με ύποπτη συμπεριφορά.

Όταν πήγαν να τον συλλάβουν, ο άνδρας έβγαλε δύο μαχαίρια. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα όπλο αναισθητοποίησης και ένα πιστόλι.

Αμέσως εκλήθησαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά ο άνδρας πέθανε επί τόπου.

«Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό», διευκρίνισε η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της, στην οποία επεσήμανε ότι κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ