My style rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη έκανε πασαρέλα με τον «ύμνο» του ΠΑΣΟΚ

 

Στο επεισόδιο της Παρασκευής του «My style rocks» η Κιάρα Μαρκέζη επέλεξε να κάνει πασαρέλα με τη μουσική «Carmina Burana» που ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ, αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου συνήθιζε να κάνει είσοδο με αυτή την μελωδία στις προεκλογικές τους ομιλίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η μουσική επιλογή προκάλεσε γέλιο στις διαγωνιζόμενες, αλλά και στην Κατερίνα Στικούδη.

Η Ευρυδίκη, όμως, είχε αντίθετη άποψη, αφού είπε: «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλα "1" γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις.»

Η Κιάρα Μαρκέζη από την άλλη απάντησε: «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου.»

Να θυμίσουμε πως η Κιάρα Μαρκέζη είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Διαβάστε επίσης