Το Μηχανουργείο σπάει την απαγόρευση και κάνει παράσταση

 

Από το Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού που λειτουργεί στην οδό Ευμήλου, πίσω από το ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, εστάλη ανακοίνωση λίγο μετά τα νέα απαγορευτικά μέτρα αναστολής λειτουργίας θεάτρων και κινηματογράφων για 2 ακόμα εβδομάδες λόγω του φόβου εξάπλωσης του Κορωναϊού.

Στην ανακοίνωση ο υπεύθυνος του χώρου, ηθοποιός και σκηνοθέτης Γεράσιμος Ντάβαρης επισημαίνει πως «βάσει Συντάγματος όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης και αυτοί και οι νόμιμες δραστηριότητες τους. Εφόσον οι εκκλησίες θα παραμείνουν ανοιχτές και μάλιστα με παρότρυνση του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη για λαϊκό προσκύνημα στην κυριακάτικη λειτουργία , δηλώνω και εγώ ως Έλλην πολίτης πως θα ασκήσω κανονικά την επαγγελματική μου δραστηριότητα και καλώ όσους αγαπούν το θέατρο και πιστεύουν ότι προσφέρει κοινωνικό λειτούργημα να προσέλθουν στην παράσταση της Μαρίας Πενταγιώτισαας το σαββατοκύριακο με δωρεάν είσοδο. Με απόλυτη επίγνωση των πράξεων μου και με εντελώς σώας τας φρένας, Γεράσιμος Ντάβαρης».

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι στην σελίδα του Μηχανουργείο πολυχώρος πολιτισμού. «Εγώ θα είμαι εκεί κι ας έρθουν να με συλλάβουν. Όποιος θέλει έρχεται. Κερνάμε και καφεδάκι παρηγοριάς για το διαλυμένο μας πολίτευμα», αναφέρει τέλος ο κ. Ντάβαρης

Διαβάστε επίσης