Αίγιο: Η πρώτη λευκή νύχτα είναι γεγονός

ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε κλίμα συνεργασίας η πρώτη συνάντηση του νέου προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας με τα προεδρεία του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όπως ταιριάζει σε υγιείς φορείς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό των ανθρώπων που εκπροσωπούν.

Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και μόλις ένα μήνα μετά το κάνουμε πράξη. Ετοιμάζουμε την πρώτη Λευκή Νύκτα για την Αιγιάλεια με την προσδοκία να καθιερωθεί ως θεσμός. Για περισσότερο από δύο ώρες την Τετάρτη το απόγευμα, βρεθήκαμε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, παίρνοντας τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την υλοποίηση της Λευκής Νύχτας, συνεχίζοντας έτσι την καλή  συνεργασία, που είχε ξεκινήσει το 2017 και πάλι επί προεδρίας του Λάμπη Παπαδόπουλου!

Πέραν του κυρίου θέματος, αντηλλάγησαν απόψεις μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα των Εμπόρων ,των Υπαλλήλων αλλά και γενικότερα του Δήμου. Οι δύο Πρόεδροι, Παπαδόπουλος και Γεωργόπουλος θυμήθηκαν κοινούς αγώνες που είχαν δώσει για τα Διόδια, αλλά και για την μη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας! Όπως είπαν όλες οι πλευρές, ήταν ίσως για πρώτη φορά μετά το 2017,  μια ουσιαστική συζήτηση με γνώμονα το γενικότερο καλό της πόλης.

Το ραντεβού  ανανεώθηκε για το άμεσο μέλλον.  Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, κοινή διαπίστωση όλων ήταν, πως  ως μια ομάδα μπορούμε να επιτύχουμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα και να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα απ' ότι ο καθένας μόνος του!

Από τον Εμπορικό Σύλλογο παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουλούρης, η Γεν.Γραμματέας Νικολέτα Χανδόλια, ο Ταμίας Βασίλης Κερκελές, από το Εργατικό κέντρο, ο Πρόεδρος Πάνος Γεωργόπουλος, ο  Γεν.Γραμματέας Παναγιώτης Καυκάς  και ο Σύμβουλος Τάκης Κουτσουμπής. Από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων παρέστη  ο Πρόεδρος Γρηγόρης Τσεκούρας.

 

Διαβάστε επίσης