Συναγερμός σε Κεφαλονιά – Κέρκυρα: Ελέγχονται ύποπτα κρούσματα κορονοϊού – Επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού

Εικοσιπεντάχρονος φοιτητής από τα ΤΕΙ Ληξουρίου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου ως ύποπτο κρούσμα για τον κορονοϊό.

Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμό και βρίσκονται επί ποδός και σε αναμονή των αποτελεσμάτων του δείγματος του 25χρονου που εστάλη σήμερα το πρωί στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kefalonianmantata.gr ο 25χρονος, ο οποίος είχε μεταβεί για το Καρναβάλι στην Πάτρα, μετά την επιστροφή στο Ληξούρι, (διαμένει εκεί), αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Παρέμεινε εμπύρετος στο σπίτι και χθες το απόγευμα μετέβη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον ΕΟΔΥ και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο (ειδικά εξοπλισμένο για την περίπτωση) στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης κατάστασης για το περιστατικό, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεύεται στην ειδικά διαμορφωμένη Παλιά Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος έχει έντονα τα συμπτώματα της γρίπης και αναμένεται αργά το απόγευμα να βγουν τα αποτελέσματα του δείγματος από το Παστέρ.

Με σύμπτωμα πυρετού πήγε την Πέμπτη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας χθες μια νεαρή, η οποία όπως ενημέρωσε τους γιατρούς είχε βρεθεί πρόσφατα στη Πάτρα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το startmediacorfu.gr

Άμεσα τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.  Η νεαρή η οποία είχε 37 πυρετό , οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου όπου νοσηλευτές και γιατροί φορώντας γάντια , γυαλιά, μάσκα , χειρουργική μπλούζα  πήραν το ιστορικό και την εξέτασαν  . Στη συνέχεια ενημερώθηκε εκ νέου ο ΕΟΔΥ και η νεαρή θα παραμείνει στο σπίτι της για δέκα περίπου μέρες.

 

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ