Μαρτίνς: Δεν με αναγνώριζα στο γκολ του Ελ Αραμπί

06/03/2020 | 08:44

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό του εξωτερικού για το πόσο πίστευε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ αλλά και την αντίδρασή του στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στο Canal 11 λέγοντας για:

Το 2-1 στο Emirates: Δεχθήκαμε το γκολ στο 113′ και ψάξαμε κι άλλο γκολ και το βρήκαμε. Ήταν ένα σημάδι ότι η ομάδα πίστευε και ήταν δυνατή πνευματικά.

Την ψυχολογία του Ολυμπιακού: Είχαμε πάντα την ελπίδα πρόκρισης (και μετά το γκολ της Άρσεναλ) και ξέραμε ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Την ένιωσα την ομαδική δουλειά. Το ένιωσα στο ημίχρονο, το ένιωσαν όταν πέρασαν 20 λεπτά, το ένιωσα και στο ημίχρονο της παράτασης ότι ναι ήταν δυνατόν. Ένιωσα μια μεγάλη αυτοπεποίθηση των παικτών μου. Το ένιωσα από το ημίχρονο ότι θα περνούσαμε την Άρσεναλ.

Την αντίδρασή του στο γκολ του Ελ Αραμπί: Δεν με αναγνωρίζω σε εκείνο το σημείο. Δεν με αναγνώριζα. Ήταν μια ευφορία μεγαλύτερη από την συνηθισμένη.

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών