Μαρτίνς: Δεν με αναγνώριζα στο γκολ του Ελ Αραμπί

06/03/2020 | 08:44

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό του εξωτερικού για το πόσο πίστευε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ αλλά και την αντίδρασή του στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στο Canal 11 λέγοντας για:

Το 2-1 στο Emirates: Δεχθήκαμε το γκολ στο 113′ και ψάξαμε κι άλλο γκολ και το βρήκαμε. Ήταν ένα σημάδι ότι η ομάδα πίστευε και ήταν δυνατή πνευματικά.

Την ψυχολογία του Ολυμπιακού: Είχαμε πάντα την ελπίδα πρόκρισης (και μετά το γκολ της Άρσεναλ) και ξέραμε ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Την ένιωσα την ομαδική δουλειά. Το ένιωσα στο ημίχρονο, το ένιωσαν όταν πέρασαν 20 λεπτά, το ένιωσα και στο ημίχρονο της παράτασης ότι ναι ήταν δυνατόν. Ένιωσα μια μεγάλη αυτοπεποίθηση των παικτών μου. Το ένιωσα από το ημίχρονο ότι θα περνούσαμε την Άρσεναλ.

Την αντίδρασή του στο γκολ του Ελ Αραμπί: Δεν με αναγνωρίζω σε εκείνο το σημείο. Δεν με αναγνώριζα. Ήταν μια ευφορία μεγαλύτερη από την συνηθισμένη.

Πηγή: gazzetta.gr

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου