Το tempo24 σπάει και άλλο ρεκόρ-Πάνω από 1.330.00 μοναδικοί επισκέπτες τον Φεβρουάριο

Το tempo24.news ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (google analytics) τον μήνα Φεβρουάριο σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας με 1.331. 000 μοναδικούς επισκέπτες, 410.067 μοναδικούς επισκέπτες την εβδομάδα και 64.496 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως .

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τους υψηλότερους δείκτες επισκεψιμότητας στη λίστα των Περοφερειακών ενημερωτικών sites που κατατάσσει το tempo24.news στην κορυφή της κατάταξης.

πηγή: google analytics

Η ανταπόκριση των χρηστών του διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας εκτός του οτι αποδεικνύει την καθολική αναγνώριση του tempo24.news στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου και της ενημέρωσης παράλληλα αποτελεί αναγνώριση της επαγγελματικής εργασίας των δημοσιογράφων αλλά και το συνόλου του προσωπικού όλων των τμημάτων της επιχείρησης.

Μεθοδικά και κυρίως με επίπονη και υπεύθυνη εργασία κατά τη διάρκεια του 24ωρου, το tempo24.news κατακτά ήδη την κορυφή στην λίστα των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Περιφέρειας, με αποκλειστικές ειδήσεις, αναλύσεις, πλουραλισμό απόψεων και άμεση ενημέρωση με ρεπορτάζ φωτογραφίες και βίντεο για όλα τα σημαντικά γεγονότα τα οποία εξελίσσονται στην Πάτρα την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα.

Γνωρίζουμε όλοι πως η κορυφή δύσκολα κατακτάται, και ακόμη πιο δύσκολα διατηρείται. Γι' αυτό και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε με συνέπεια και καθημερινά στις απαιτήσεις των αναγνωστών-χρτηστών του διαδικτύου, σε εποχές δύσκολες.

Είμαστε όμως βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε και στα επόμενα χρόνια το tempo24.news θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον χώρο της διαδικυιακής ενημέρωσης και όχι μόνο. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας