Οι φοιτητές Ιατρικής σταματούν τις επισκέψεις στις κλινικές του Ρίου

 

Η αναστολή των Κλινικών δραστηριοτήτων για τους φοιτητές του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών λόγω του κρούσματος κορονοϊού που νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, αποφασίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του foititikanea.gr, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο, πληροφορούνται οι φοιτητές ότι αναστέλλονται οι κλινικές δραστηριότητες των φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Επομένως, παρακαλούνται οι φοιτητές να μην προσέρχονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για οποιαδήποτε εκπαιδευτική δραστηριότητα μέχρι να αποσταλεί νεότερη ενημέρωση.

Το ένατο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα εντοπίσθηκε νωρίτερα την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στην Πάτρα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)