Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Cristiano Ronaldo

03/03/2020 | 21:38

 

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Cristiano Ronaldo, καθώς η μητέρα του εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η μητέρα του Cristiano Ronaldo έχει στις αισθήσεις της και είναι σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την metro.co.uk, η μητέρα του Cristiano Ronaldo είχε κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2007. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ronaldo δώρισε 100.000 βρετανικές λίρες στο νοσοκομείο που έσωσε τη ζωή της μητέρας του.

Ωστόσο, πέρσι τον Φεβρουάριο και λίγο πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 35α γενέθλια του γιου της, η Dolores Aveiro παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας. Μιλώντας σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε: «Εγχειρίστηκα στο άλλο στήθος στη Μαδρίτη, και έκαναν ραδιοθεραπεία και τώρα μάχομαι για τη ζωή μου».

Μέχρι πριν λίγες μέρες πάντως η μητέρα του Cristiano Ronaldo δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες πόζαρε χαμογελαστή.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της