Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Cristiano Ronaldo

03/03/2020 | 21:38

 

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Cristiano Ronaldo, καθώς η μητέρα του εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η μητέρα του Cristiano Ronaldo έχει στις αισθήσεις της και είναι σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την metro.co.uk, η μητέρα του Cristiano Ronaldo είχε κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2007. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ronaldo δώρισε 100.000 βρετανικές λίρες στο νοσοκομείο που έσωσε τη ζωή της μητέρας του.

Ωστόσο, πέρσι τον Φεβρουάριο και λίγο πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 35α γενέθλια του γιου της, η Dolores Aveiro παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας. Μιλώντας σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε: «Εγχειρίστηκα στο άλλο στήθος στη Μαδρίτη, και έκαναν ραδιοθεραπεία και τώρα μάχομαι για τη ζωή μου».

Μέχρι πριν λίγες μέρες πάντως η μητέρα του Cristiano Ronaldo δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες πόζαρε χαμογελαστή.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία