Μεσολόγγι: Ανήλικος και άλλοι δυο διέρρηξαν δυο φορές αρτοποιείο

 

Η πρώτη απόπειρά τους να διαρρήξουν ένα αρτοποιείο στο Μεσολόγγι μέρα- μεσημέρι της Παρασκευής δεν ολοκληρώθηκε, αλλά οι τρεις νεαροί δράστες –μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος- επέστρεψαν το ίδιο βράδυ και κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το… ιλιγγιώδες ποσό των 40 ευρώ!

Ωστόσο, η προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οδήγησε στην εξιχνίαση της διπλής διάρρηξης και την ταυτοποίηση των δραστών ηλικίας 18, 19 και 15 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου τους άσκησε δίωξη για κλοπή και στους γονείς του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Άρπαξε πορτοφόλι μέσα από ΙΧ

Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στη Λαμία ένας Έλληνας και άρπαξε από μέσα ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ωστόσο, αν και η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια, ο δράστης δεν εντοπίστηκε παρά τις αναζητήσεις και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε επίσης