Πάτρα: Και άλλες συλλήψεις από το όχημα που ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Αρόης - Τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός στην καταδίωξη - Βρέθηκαν χρυσαφικά ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Το tempo24 βρέθηκε στο σημείο

Ωρα 1.40π.μ. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών  της Πάτρας, συνελήφθησαν  τρία άτομα δύο τα οποία διέφυγαν νωρίτερα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οχήματος το οποίο ακινητοποιήθηκε στην Αρόη και πιο συγκεκρινμένα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, αφού προηγουμένως ο οδηγός του είχε χτυπήσει όχημα της Αστυνομίας και ενώ στη διάρκεια της καταδίωξης είχε τραυθματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Οι δύο επιβαίνοντες που είχαν καταφέρει να το σκάσουν (ένας είχε συληφθεί) επιβιβάστηκαν σε βαν λευκού χρώματος το οποίο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν στα διόδια του Ρίου. Μέσα σε αυτό εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες που είχαν διαφύγει, ενώ συνελήφθη και ο οδηγός του βαν που τους είχε παραλάβει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην κατοχή τοπυς έχουν βρεθεί χρυσαφικά που φέρεται να είναι προϊόντα κλοπής. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ύποπτο όχημα στην περιοχή της Αρόης. Το tempo24 βρέθηκε στο σημείο. 

Κατά την επιχείριση των αστυνομικών, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έπεσε πάνω στο περιπολικό με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται άλλοι δύο που ήταν επιβάτες του οχήματος. 

Κατά την καταδίωξη, οι ύποπτοι επιβαίνοντες στο όχημα, φέρεται να έχουν πετάξει αντικείμενα στο δρόμο. 

 

-------------------

Καταδίωξη ύποπτου οχήματος τώρα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα έφυγε από το Αγρίνιο, έσπασε τις μπάρες

στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και κατευθύνθηκε προς Πάτρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κινείται στην περιοχή της Αρόης. 

Διαβάστε επίσης