Καρναβαλική πομπή - "ανυπακοή" στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=d8A9s_gC8RY&feature=youtu.be

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η καρναβαλική πομπή καρναβαλιστών που πραγματοποιήθηκε ομαλά στο κέντρο της Πάτρας, την οποία μάλιστα παρακολούθησε πολύς κόσμος. 

 

Οι αστυνομικές αρχές, παρακολουθούσαν διακριτικά τα δρώμενα, ενώ τώρα ελήφθη απόφαση να παραμείνει κλειστή η οδός Μαιζώνος από την πλατεία Όλγας και μετά την πλατεία Γεωργίου. 
Νωρίτερα, δύο "ομάδες" καρναβαλιστών από την Αγίου Γεωργίου και από τη Ρήγα Φεραίου, "ενώθηκαν" στην πλατεία Όλγας και συνέχισαν την καρναβαλική τους πορεία! 

 

 

 

 

 

Οι καρναβαλιστές έστησαν ένα υπαίθριο πάρτι στην πλατεία Γεωργίου! 

 

 

---------------------------------------------------


Γκρουπ και καρναβαλιστες ανεβηκαν απο την οδό Ερμου προς το κτίριο της Αστυνομίας. Όλα μέχρι στιγμής προχωρούν ομαλά με τους καρναβαλιστές να κάνουν πορεί στο κέντρο της πόλης και να διασκεδάζουν, ενώ πολύς κόσμος παρακολουθεί τα παράλληλα δρώμενα. Μάλιστα οι καρναβαλιστές φώναζαν χαριτολογώντας το σύνθημα "Ελάτε, ελάτε να παίξουμε καράτε"! Η καρναβαλική πομπή συνεχίστηκε από την Ερμού προς την Κανακάρη.

--------------------

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τις παράλληλες καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, παρά το γεγονός της ματαίωσης του θεσμού, λόγω των εκτάκτων μέτρων που αφορούν τον κορωνοϊό. Πολύς ο κόσμος όπως μπορείτε να δείτε, που έρχεται στο κέντρο της πόλης για να δει το αυθόρμητο δρώμενο. 

-------------------

Πάτρα: Έτοιμοι να παρελάσουν οι καρναβαλιστές - Σε δύο πλατείες τα σημεία συγκέντρωσης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

------------------
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καρναβαλικη πορεια που ενώθηκε απο το Αρχαιο Ωδειο με αλλα άτομα στην Ρηγα Φεραιου αποτελειται απο 300 ατομα. 
 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ