Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

29/02/2020 | 16:44

 

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η έναρξη του οποίου ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, αναβάλλεται λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Φόρουμ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του Κορονοϊού σε πολύ υψηλή μας υποχρεώνει να αναβάλουμε την εκδήλωση, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εργαζόμενους στο Φόρουμ, και τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τους συνέδρους, χορηγούς, συνεργάτες, και όλους τους φίλους του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για την διαρκή συμπαράσταση τους. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Φόρουμ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε