O Πρίγκιπας Harry ζήτησε από τους θαυμαστές του να τον αποκαλούν σκέτο «Harry»

 

Ο Πρίγκιπας Harry έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της τελικής συμφωνίας του Megxit, ζητώντας μάλιστα, να τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα.

Ο 35χρονος δούκας του Εδιμβούργου, παραβρέθηκε σε μια σύνοδο Κορυφής για το έργο του για τον αειφόρο τουρισμό, Travalyst, στο Εδιμβούργο σήμερα το πρωί. Ο πρίγκιπας είχε ιδρύσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ πέρυσι σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες στον χώρο του τουρισμού, όπως οι Booking.com, Skyscanner, Tripadvisor, Trip.com και Visa.

Ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα διακοπών, με ένα «σύστημα βαθμολόγησης» που θα βοηθά τους τουρίστες να επιλέξουν φιλικές προς το περιβάλλον πτήσεις στην συγκεκριμένη Σύνοδο Κορυφής.

Tο βράδυ, ο πρίγκιπας Harry κατέφθασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Εδιμβούργου, αφού πήρε ένα τρένο από το Λονδίνο. Ο 35χρονος δούκας ήταν ντυμένος απλά, με φουσκωτό μπουφάν, και χαμογελαστός, χαιρετώντας τον κόσμο που τον αναγνώρισε. Είναι, ωστόσο, άγνωστο το πότε επέστρεψε στο Λονδίνο από το Βανκούβερ του Καναδά όπου ζει με την σύζυγό του, Meghan Markle, μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης