Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά για το GNTM και τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά – ΒΙΝΤΕΟ

25/02/2020 | 19:40

Απαντήσεις σε όλα όλα όσα συζητιούνται γύρω από το όνομά της έδωσε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα βραβεία του Madame Figaro, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά τα σενάρια που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother, το καλλίγραμμο μοντέλο ξεκαθάρισε πως «δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ανήκω στο δυναμικό του STAR και όσο ανήκω σε αυτό, δεν κάνω καμιά συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι».

Για το αν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως «έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. Υπάρχει πολλή αγάπη και πολλή σύνδεση μεταξύ μας, περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν ξεκινάμε».

Για την Έλενα Χριστοπούλου, το πανέμορφο μοντέλο τόνισε ότι « γνωρίζουν όλοι, είναι οικογένεια μου και όχι απλά μάνατζερ μου. Η οικογένεια μου θέλει το καλύτερο για μένα, με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει. Αν χρειαστεί να κάνει πίσω για κάποια δουλειά, που έχει ξανασυμβεί, κάνει πίσω».

Ερωτηθείσα για το αν βρίσκεται σε κόντρα με την Βίκυ Καγιά, η κριτής του GNTM δήλωσε: «έχουμε πει και οι δύο πάρα πολλές φορές πως δεν υπάρχει καμιά κόντρα με την Βίκυ Καγιά. Είμαστε πάρα πολύ καλά, δουλεύουμε με πάρα πολύ αγάπη, πολύ χαμόγελο και είμαστε δυο γυναίκες που δόξα τω Θεώ πάμε καλά στη δουλειά μας. Στηρίζουμε η μία την άλλη» .

Για την καμπάνια καλλυντικών που θα αναλάβει στη θέση της Βίκυς Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Σε μία δουλειά, ο πελάτης θα αποφασίσει ποιο πρόσωπο θα τον εκπροσωπήσει. Εγώ σαν μοντέλο, έχω μία μάνατζερ που κάνει τα πρώτα βήματα σε αυτήν την επαφή. Από εκεί και πέρα, μέχρι να φτάσει σε μένα σημαίνει ότι έχουν λυθεί κάποια προβλήματα. Σαν μοντέλα ξέρουμε ότι είμαστε αναλώσιμα, και το λέμε και μέσα από το GNTM σε κάθε ευκαιρία. Αλλάζουν τα πρόσωπα και είναι λογικό. Αν ο πελάτης θέλει εμένα και με τιμάει αυτή η πρόταση, θα προχωρήσω όπως θα έκανε και η Βίκυ».

Αναφερόμενη στα madwalk που θα παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά αντ’ αυτής, το μοντέλο δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα το κάνει η Βίκυ. Η Βίκυ αγαπάει πάρα πολύ τη μόδα, αναπνέει για αυτήν. Θα το κάνει πάρα πολύ καλά, θα το διασκεδάσει και θα περάσουμε πάρα πολύ καλά όλοι», ενώ στις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τόνισε χιούμορ πως «θα είχα γεννήσει μέχρι τώρα».

Πηγή: enikos.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της