Παντομίμα και δράσεις στις πλατείες

 

Μπορεί το Καρναβάλι των Μικρών να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο τα παιδιά των σχολείων θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στην τελευταία εβδομάδα της κορύφωσης του κεφιού του Πατρινού Καρναβαλιού.

Έτσι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 στην κεντρική σκηνή των καρναβαλικών δράσεων στην πλατεία Γεωργίου Α΄, την κατεξοχήν πλατεία του Πατρινού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου μαθητές 20 σχολείων της πόλης θα παρουσιάσουν θεατρικά, χορευτικά δρώμενα και παντομίμες μικρής διάρκειας (τρίλεπτα έως πεντάλεπτα). Η θεματική των σύντομων-παραστάσεων των σχολείων και όλης της εκδήλωσης είναι «Η Ανακύκλωση» προσαρμοσμένη στο κεντρικό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 «Υπέρ/Περί/Ανά…κύκλο κάνω στη χαρά».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά από 19 δημοτικά σχολεία και από το 1ο Γυμνάσιο Παραλίας.

Θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής στα σχολεία και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν τα βραβεία του Baby Rally που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς.

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από παρουσίαση θεατρικών, χορευτικών δρώμενων σχολείων σε παλαιότερη Κεντρική Καρναβαλούπολη στα Υψηλά Αλώνια.