Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Καβούρι για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

 

Αστυνομικές δυνάμεις είναι ήδη παραταγμένες στο ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, όπου διεξάγεται σήμερα το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Η οδός Αγίου Νικολάου και οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο έχουν κλείσει από τη νύχτα, καθώς η αστυνομική παρουσία είναι έντονη, ενώ και μπροστά στο ξενοδοχείο ακούγονται από νωρίς το πρωί συνθήματα. Στόχος είναι να αποφευχθεί τυχόν εισβολή στο συνέδριο ή επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου είκοσι σύνεδροι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ πέρασαν το πρώτο μπλόκο στην οδό Αγίου Νικολάου και παρότι είναι διαπιστευμένοι τους σταμάτησαν στο δεύτερο μπλόκο, καλώντας τους να δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους και στην Αστυνομία.

Στο συνέδριο σημειώνεται πως έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της, «σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε Προσωρινή Διοίκηση στη ΓΣΕΕ με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου, μετά τη βίαιη διάλυση των συνεδρίων σε Καλαμάτα και Ρόδο από τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσισε ότι:

1) Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 37ο εκλογικό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» του ομίλου Διβάνη, στο Καβούρι Αττικής.
2) Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετήσουν ο Πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

Το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα γίνει, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών. Η διεξαγωγή του συνιστά απαίτηση και δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων!».

Διαβάστε επίσης