Πρώτη γεύση από το νέο βιβλίο του Jo Nesbo -Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο

 

Ο Jo Nesbo μάς υπόσχεται μέρες και νύχτες αγωνίας και έντονης δράσης με το νέο του συγκλονιστικό θρίλερ.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το «Μαχαίρι», το νέο βιβλίο του Jo Nesbo έχει τίτλο «Το βασίλειο» και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, λίγο μετά τη Νορβηγία, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, που έχει πουλήσει περισσότερα από 45.000.000 αντίτυπα, επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο με ένα νέο συγκλονιστικό του θρίλερ.
Οι Έλληνες Nesbomaniacs σημειώνουν από τώρα την ημερομηνία, στις 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στα ελληνικά, «Το βασίλειο», το νέο σκοτεινό θρίλερ του πιο πολυδιαβασμένου συγγραφέα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.
Στα νορβηγικά όρη το νέο βιβλίο του Nesbo
Τα μυστικά μιας μικρής πόλης πρόκειται να έρθουν στο φως.
Στα νορβηγικά όρη ένας άνδρας ζει μια ήρεμη ζωή, ώσπου μια μέρα ο μικρότερος αδερφός του, ο πιο επιτυχημένος και γοητευτικός από τους δύο, τον επισκέπτεται ξαφνικά μαζί με τη νέα του σύζυγο. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του μικρού αδερφού, κρύβεται μια ζοφερή ψυχή.

Υπομονή, μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Συγγραφέας σταρ, με περγαμηνές σε ποδόσφαιρο και ροκ
Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας που σε κάθε βιβλίο του ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, στα 17 του χρόνια έπαιζε στην πρώτη εθνική του νορβηγικού πρωταθλήματος με τη Μόλντε και ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιρικό αστέρι της Τότεναμ. Έγραφε τραγούδια και να ήταν μέλος σε νορβηγικό συγκρότημα με sold-out συναυλίες ανά τη χώρα και δίσκους που γίνονταν ανάρπαστοι, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία της χώρας του. Τελικά, η συγγραφή ήταν τελικά αυτή που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης