Πάτρα: Σύσκεψη στο Δημαρχείο για το τριήμερο της Αποκριάς

 

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, σύσκεψη των αρμόδιων φορέων για τον συντονισμό τους, ώστε να διεξαχθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα οι εκδηλώσεις του τελευταίο τριήμερου (Παρασκευή 28/2 – Σάββατο 29/2 – Κυριακή 1/3) του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε ότι την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να υπάρχει σχεδόν καθημερινά επικοινωνία και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να διεξαχθεί και φέτος χωρίς προβλήματα το Πατρινό Καρναβάλι.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ο Διοικητής Ασφάλειας, ο Διοικητής της Τροχαίας, ο Διοικητής του Β’ Αστυνομικού Τμήματος, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, του Ερυθρού Σταυρού, της ΟΕΒΕΣΝΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Νομού Αχαΐας), του ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας), του Αστικού ΚΤΕΛ.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης κατατέθηκαν από όλους απόψεις και παρατηρήσεις για ζητήματα στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε επίσης