Αχαΐα: Άνδρας κάλεσε σε βοήθεια μέσω του “112”-Τον εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης οι Αρχές

 

Αλλοδαπός κάλεσε σε βοήθεια τις Αρχές από την Στροφυλιά μέσω του αριθμού κλήσης 112 αργά το απόγευμα της Πέμπτης  ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news  ο άνδρας είχε “κολλήσει” με το αυτοκίνητό του σε λάσπες και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, χωρίς όμως να γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη συνδρομή των Αρχών.

Αστυνομία και Πυροσβεστική κινήθηκαν άμεσα προς την περιοχή και έχοντας ως “οδηγό” το στίγμα από το τηλέφωνό του και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών το αυοκίνητο αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να αποχωρήσει ασφαλής από την περιοχή.

Α.Σ.Τ.Ο. – Επικοινωνούμε: 22ο Φεστιβάλ στο Σκαγιοπούλειο

Παχυσαρκία, αυτή η (εργασιακή) μάστιγα – Εργοδότες προσφέρουν ενέσεις αδυνατίσματος αντί για κουπόνια φαγητού

Σχέσεις: Είναι το χιούμορ το μυστικό της επιτυχίας;

Το νουά της γιαγιάς Ελένης

Φαίη Σκορδά: Η σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στη νέα της σχέση – «Δεν μου αρέσει αυτός ο δρόμος έκθεσης»

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον σκύλο σας στη θάλασσα

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο